ALTIJD 150 OCCASIONS OP VOORRAAD !!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Ons bedrijf heet Loyaal Auto's. Zoals de naam al doet vermoeden hechten wij veel waarde aan loyaliteit. Iemand die loyaal is steunt iemand altijd en laat die persoon er niet alleen voor staan. Wij hechten veel waarde aan loyaliteit aangezien dit altijd loont.Wij hechten een grote waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid en staan altijd klaar voor de klant. Als er een klacht is zoeken wij samen naar een oplossing.Wij onderscheiden ons in kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Klanten krijgen bij ons alle aandacht die zij verdienen. Een service die niet begint met kleine lettertjes, maar met de oprechte inzet van ons gemotiveerde team. Als team genieten wij ervan als we een enthousiaste klant zien instappen. We doen onze best, en als ’t kan nog een beetje meer. Bij Loyaal Auto’s kunt u direct terecht bij één van de eigenaren om u wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit zorgt voor duidelijkheid en flexibel zaken doen, met garantie op de beste service.

Heeft U vragen omtrent een occasion, de Nationale Autopas, de onderhoudshistorie of hoe wij de garantie regelen? Belt U ons gewoon op en wij leggen U alles graag uit. Hieronder geven wij u een duidelijk beeld hoe onze auto's gekocht, ingenomen en verkoopklaar gemaakt worden.Elke auto die door Loyaal Auto’s wordt gekocht, moet motorisch en technisch in goede staat zijn en daarnaast ook uiterlijk in goede staat verkeren.

Mocht de APK-keurdatum van de auto binnen 3 maanden vervallen dan krijgt de auto vanzelfsprekend een nieuwe APK-keuring. Vervolgens wordt de auto gepoetst, de bekleding wordt grondig gereinigd, worden de auto's gefotografeerd en op Internet geplaatst met de bijbehorende specificaties zodat de koper precies weet wat hij/zij koopt.

NAP

Wij zijn aangesloten bij de stichting Nationale Auto Pas, al onze occasions worden gecontroleerd op juistheid van de kilometerstand. Dit zorgt ervoor dat u bij ons verzekerd bent van een correcte kilometerstand.